Bröst och triceps imorse

träningspass på sats farsta

Benen har checkat ut igen av träningsvärk från söndagens benpass. Det glädjer mig dock att mitt högra knä är på bra humör trots knäböj som tidigare rätt snabbt strulat till det på baksidan där.

Idag var det dags för bröst och triceps. Det är faktiskt ett av de roligaste passen, kanske för att jag just nu känner att styrkan rör sig framåt rätt snabbt. Härlig känsla om motiverar. Avslutade iofs passet med en mindre frivillig slip när jag körde dips eftersom räckena är så jävla hala och jag inte orkade ta magnesium på händerna idag. Får väl skylla mig själv och det bjuder jag på! Gymmet var ju nästan tomt…

Bänkpress är en del av passet och idag valde jag att köra lutande bänk. Försöker variera mig där hela tiden så att jag aktiverar olika delar av musklerna. Intressant hur mycket svagare jag bli när bänken lutar.